Aquest web utilitza «cookies» per a recordar les seves preferències. D'acord

Voluntariat

Cal molta feina per mantenir El Fonoll en marxa, i donem la benvinguda a l'ajuda de voluntaris internacionals (mentre hi hagi allotjament disponible per a ells/elles) que encaixin amb el perfil que oferim i que estiguin disposats a compartir la nostra forma de vida, fent una petita quantitat de treball al dia durant un període de temps (mínim una setmana), durant tot l'any, a canvi d'allotjament i un únic estil de vida. Això és similar a les condicions facilitades per organitzacions com WWOOF, HelpX, Volunteers Base, Workaway, etc.

A qui volem

Donem la benvinguda a voluntaris/ies amb tot tipus d'interessos, que puguin ajudar a mantenir i millorar el poble i difondre la seva felicitat. Les tasques inclouen: cuina, paletes, electricitat, fontaneria, treball de recepció/oficina, neteja, soldadura, conducció de tractors, massatge, agricultura, manteniment dels boscos, treure runa, cura d'animals (gossos, rucs, cabres, gallines), instructors de cursos, i molt més.

Què oferim

Oferim allotjament individual (si hi ha disponibilitat) en un estudi amb cuina i cambra de bany propis, incloent aigua, llum i llenya sense tallar.

Animem als voluntaris a participar en la vida del poble, i tenen accés a totes les nostres instal·lacions en els mateixos termes que els clients.

La nostra botiga proveeix una àmplia gamma d'aliments i subministraments, i s'obre especialment per als voluntaris en horaris establerts. Per a altres subministraments, hi ha connexions d'autobús (i sovint transport gratuït) a ciutats més grans.

Voluntaris de llarg termini que estiguin interessats en cultivar els seus propis cultius orgànics poden demanar una parcel·la de terra gratuïta, amb aigua, sements i fem gratuïts.

Què demanem

Demanem unes poques hores de treball cada dia. A l'hivern 2 hores al dia, a la primavera i tardor 2,5 hores, i a l'estiu 3 hores. Els voluntaris amb habilitats i experiència necessàries són especialment benvinguts.

Hem adquirit recentment un altre poble abandonat anomenat Conill, 25 km al nord, i estem començant a restaurar-lo com a poble per a artistes i artesans, per tant els voluntaris tenen l'opció d'ajudar allà també. (Veure Conill a la Viquipèdia)

Els voluntaris poden treballar hores extres per tal d'acumular Coels. Compensem per hores extres en forma de moneda anomenada "Coel", i els voluntaris poden utilitzar els seus Coels acumulats per a prendre dies lliures segons sigui necessari, a canvi de subministraments a la nostra botiga i menjars organitzades, fer dies de festa, i participar en esdeveniments no gratuïts.

Els voluntaris han d'estar disposats a compartir el nostre estil de vida senzill i saludable, i observar les regles del poble.

Condicions

Aquestes condicions s'apliquen als voluntaris, a més de les normes generals del Fonoll.
  1. El voluntari col·labora com a soci de la "Associació de Voluntaris i Amics Col·laboradors de Conill i del Fonoll" (AVACCF) inscrita amb el núm 57.256 a la secció 1ª del Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el CIF núm G55662282 domiciliada a Conill (Tàrrega) Lleida i a Plaça Salvador Puig Antich 4, 43425 El Fonoll, Conca de Barberà, Tarragona.
  2. El voluntari manifesta no tenir addiccions al tabac, alcohol o altres drogues ni conductes impròpies en ambient saludable o naturista.
  3. El voluntari està interessatda en col·laborar com a voluntari al poble naturista del Fonoll en treballs no retribuïts diversos de reconstrucció, agricultura, bosc, animals, cuina, neteja o qualsevol tipus d'ajuda o treball que mútuament acordin a raó de 2 hores a l'hivern, 3 hores a l'estiu, 2,5 hores a la tardor/primavera.
  4. A canvi d'aquesta petita contribució diària pactada i no retribuïda i mentre duri, el voluntari tindrà dret a viure en un estudi individual, mentre hi hagi disponibilitat, i si treballa més hores se li facilitaran 10 Coel per cada dues hores per a aliments bàsics no carnics de la botiga o per als àpats col·lectius. A més de tots els serveis gratuïts que gaudeixen els clients del Fonoll. En el cas de no existir disponibilitat d'estudis podrà acampar o ocupar alguna caravana a meitat d'hores de treball o plaça a l'alberg en el 75% d'hores de treball. Els voluntaris de baix rendiment podran ser penalitzats 30 minuts diaris fins a arribar al rendiment mitjà dels seus companys.
  5. El voluntari manifesta conèixer, acceptar i es compromet a respectar totes les normes del poble naturista del Fonoll. I accepta que l'incompliment d'elles o deure mes de 10 hores és causa d'extinció dels seus drets i serveis, fins i tot del voluntariat.
  6. Les dues parts entenen i accepten que aquesta col·laboració no retribuïda i voluntària no implica cap relació ni dret laboral de cap mena.
  7. La durada d'aquesta col·laboració és indeterminada i es podrà interrompre a voluntat de qualsevol de les parts. Si bé per cortesia d'avisar amb un mínim de 3 dies de temps la decisió de suspendre la col·laboració, per part de qualsevol de les dues parts, sense res a reclamar-se mútuament.
  8. Transcorreguts els 3 dies el voluntari autoritza expressament a la propietat de l'habitatge o qui aquesta delegui a disposar de l'habitatge i retirar tots els objectes, robes, etc ... que el voluntari hagi deixat a l'habitatge i llençar-los a les escombraries o lliurar-los a beneficència.
  9. S'estableix un dipòsit de claus de 50 € pel qual es donarà el corresponent rebut a part i que el voluntari recuperarà totalment a la seva devolució de la clau i el rebut si no s'ha trencat res, desaparició de algun estri domèstic o falta de neteja en l'habitatge que redueixi o anul·li aquesta devolució.

Sol·licitud

Pots utilitzar aquest formulari per sol·licitar plaça de voluntari. Si tens algun problema amb ell, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol altre mètode - consulta la nostra pàgina de contacte.

Identitat

Gènere:* Femenina Masculí

(max. 8 MB)

Contacte

Habilitats

Voluntariat al Fonoll


(subjecte a disponibilitat)

Finalment

He llegit i entès, i accepto les condicions amunt.
© 2016-2023 — El Fonoll - poble naturista - Catalunya