Aquest web utilitza «cookies» per a recordar les seves preferències. D'acord

Ubicació

El Fonoll està situat a la Vall del Corb. Fes zoom sobre el mapa a continuació per a una millor visió de les vies d'accés.

Amb vehicle

Accés nord: Entre els pobles de Vallfogona i Guimerà, a l'indicador pel "Camí al Fonoll", gira cap al sud fins arribar a El Fonoll després de 4,5 km.
Accés sud: Entre els pobles de Forès i Passanant, a l'indicador "Fonoll", gira a la dreta i després de 1,4 km gira de nou a la dreta avall cap al poble.
Alguns sistemes de navegació poden indicar una ruta des del sud-est, a partir de Savella. Això no és recomanable per a cotxes, ja que la pista és molt pedregosa.

Amb autobús

Hi ha un servei d'autobús dues vegades al dia des de Barcelona a través d'Igualada (tarifa uns 13 €), i un servei diari des de Tàrrega fins Guimerà i Vallfogona. L'horari des de Barcelona es pot trobar aquí: www.igualadina.com, i des de Tàrrega aquí: www.atmlleida.cat.

De l'autobús des de Barcelona, baixeu a la parada del "Molí de la Cadena" entre Vallfogona i Guimerà, on està senyalitzat el camí del Fonoll. Poseu-vos en contacte telefònic amb nosaltres abans d'agafar el bus i podem enviar-li un cotxe (gratuït si passeu la nit).

© 2016-2024 — El Fonoll - poble naturista - Catalunya