Aquest web utilitza «cookies» per a recordar les seves preferències. D'acord

A la regió

El Fonoll està situat a la pintoresca regió de la Vall del riu Corb. Està envoltat de pobles medievals històrics, amb molts llocs importants que mereixen una visita. Aquí n'us presentem només una selecció.

2: Guimerà

(font)
El poble emmurallat medieval de Guimerà està situat a 7 quilòmetres al nord-oest del Fonoll, i es pot arribar en un agradable passeig pel turó. Compta amb un museu i restes d'un castell al cim d'un turó amb una torre de guaita oberta al públic. Cada mes d'agost és l'escenari d'un important festival medieval.

Més informació ...

3: Vallfogona

(font)
El poble de Vallfogona de Riucorb està situat a la carretera principal a 6 km al nord-est del Fonoll. 2 km més a l'est és el Balneari de Vallfogona del segle XIX, construït al voltant del riu Corb i fonts d'aigua mineromedicinal.

Més informació ...

4: Conesa

(font)
El poble emmurallat medieval de Conesa s'arriba fàcilment per una caminada de 6 km del Fonoll o per carretera.

Més informació ...

5: Forès

(font)
Aquest és el poble al cim d'un turó que es veu a l'extrem sud de la vall del Fonoll. Es pot arribar fàcilment per una excursió de 5 km. Conté un castell, i un mirador amb vistes panoràmiques de la Conca de Barberà.

Més informació ...

6: Vallbona de les Monges

(font)
Aquest petit poble a 20 km a l'oest, conté un dels monestirs de Catalunya, un gran complex monàstic del segle XII.

Més informació ...

7: Ciutadilla

(font)
El poble medieval de Ciutadilla és de 12 km a l'oest, i està dominat pel seu castell al turó, obert al públic.

Més informació ...

8:Verdú

(font)
Verdú, 16 km al nord-oest, ha estat famós des de l'Edat Mitjana per la seva ceràmica negra. Té una única "gastro-galeria", on es poden probar els plats a mesura que navega les pintures d'en Joan Miró, i el seu castell està obert a visites guiades.

Més informació ...

9: Tàrrega

(font)
La ciutat de Tàrrega, 20 km al nord-oest, és la capital de la comarca de l'Urgell. Hi ha un mercat a l'aire lliure tots els dilluns, un reconegut Festival de Teatre de Carrer cada mes de setembre, i té un gran parc i museu a l'aire lliure amb vista sobre els Pirineus.

Més informació ...

10: Cervera

(font)
Cervera, 20 km al nord, és la capital de la comarca de la Segarra. És una antiga ciutat universitària, i el seu dens centre emmurallat medieval conté molts llocs històrics. Té un mercat a l'aire lliure tots els divendres al matí.

Més informació ...

11: Santa Coloma de Queralt

(font)
La ciutat de Santa Coloma de Queralt es troba a 19 km a l'est. El seu centre medieval emmurallat conté molts llocs històrics.

Més informació ...

12: Santes Creus

(font)
A 39 quilòmetres al sud-est, Santes Creus és el més llunyà de la nostra selecció, sinó com a un dels complexos monàstics més històrics de Catalunya, visita recomanable.

Més informació ...

13: Montblanc

(font)
La ciutat de Montblanc és la capital de la comarca de la Conca de Barberà, a 25 km al sud del Fonoll. Les seves muralles medievals estan ben conservades i hi ha molts altres llocs històrics. Un festival medieval d'una setmana es porta a terme als finals d'abril de cada any.

Més informació ...

14: Poblet

(font)
El monestir de Poblet està a 36 quilòmetres al sud-oest. Aquest és el més famós de tots els monestirs històrics de Catalunya, i Patrimoni Mundial de la UNESCO, que conté les tombes d'alguns dels reis catalans durant tres segles.

Més informació ...

© 2016-2023 — El Fonoll - poble naturista - Catalunya