Aquest web utilitza «cookies» per a recordar les seves preferències. D'acord

Organitza una trobada

El Fonoll té instal·lacions per a persones i organitzacions d'idees afins per a organitzar reunions públiques o privades, a qualsevol escala des de l'íntim a gran escala. Oferim sales de reunions i espais oberts per al seu ús exclusiu, així com proporcionar servei per a fins 100 persones en el nostre menjador i més de 250 en el berenador. Els nostres serveis d'allotjament també són disponibles. Les següents instal·lacions poden ser d'interès particular.

Sala de conferències

La sala de conferències té capacitat per a 100 persones, pot incloure servei de bar.

Menjador

El nostre menjador compta amb una cuina completa amb barra de bufet d'autoservei i capacitat per a 100 persones. La nostra sala de ball és contigüa al menjador, per fer ball i festa després dels sopars.

Sala de ball

La nostra sala de ball és ideal per a la música i el ball, així com molts altres usos, tal com tallers, projeccions, ioga... Les seves finestres panoràmiques donen àmplies vistes al sud sobre la vall.

Alberg

El nostre alberg és un edifici independent en una posició majestuosa amb vistes al poble. A la planta alta hi ha llits per a fins a 32 persones, i una gran cuina i sala d'estar a la planta baixa, amb espai per a esdeveniments tal com cursos i tallers.

Més informació ...

Berenador

El nostre berenador és enorme, amb una barreja de taules de sol i ombra per seure fins a 400 persones. Hi ha 10 barbacoes i 4 punts d'aigua. També hi ha una tarima per fer la paella, amb paelles fins a 250 racions i llenya disponibles.

Consulteu-nos ara!
© 2016-2023 — El Fonoll - poble naturista - Catalunya