This site uses cookies to record your preferences. OK

Guestbook

Here is a selection of comments from some of our recent visitors. Let us know how you enjoyed your visit, at the end of this page.

1.2018Jan (via Google)
Groot terrein in de middle of nowhere waar je urenlang naturistisch kunt wandelen. Kampeerveld ligt wat afgelegen van de centrale voorzieningen. Rust en ruimte in overvloed.
10.12.17Salvador (via Facebook)
Vida i natura tot va a una.
6.2017Carlos (via Google)
Voleu relaxar-vos de veritat, ser part de la Natura, relacionar-vos amb persones meravelloses...i trobar el millor d'un mateix. Aquest es el lloc on endinsar-se.
6.2017Ginés (via Google)
Paz, tranquilidad y nudismo
5.2017Francisco (via Google)
ideal para escaparse y desconectar de la civilizacion...un placer disfrutade su paz y su clama
25.4.17Mirian (via Facebook)
Una pasada de pueblo y de gentes que lo habitan. Encantadisima con todo el ambiente, tan familiar... barato. Volveré todos los años. Estoy deseando que sea verano para volver. Una pasada! Recomendado 100%
4.2017Pascual (via Google)
Nada más llegar te olvidas de la ropa. Una montaña entera para practicar el naturismo y el nudismo.
13.4.17Fina (via Facebook)
Es anar y torna amb energia positiva... una charrada amb la Fina, les caminates amb Emili els seus gossos i tote la gent que vol gaudir de una estona de relax per mi es un paradis.
30.12.16Pilar (via Facebook)
Es un lloc per está amb la natura ya mols bons amics, o tots som una piña o una familia a qui li agradi la natura y la tranquilitat que u probin.
16.9.16Alberto (via Facebook)
Muy buen ambiente, una maravilla de sitio, económico y tranquilo. Volveremos seguro.
20.6.16Tony (via Facebook)
I come to El Fonoll every year and leave refreshed and revitalised. Its beautiful location and its simple relaxed natural lifestyle are wonderful medicine for the body and spirit.
19.6.16Ricardo (via Facebook)
Naturismo puro y duro, sin medias tintas comerciales. Para disfrutar de la naturaleza y el desnudo en común.
19.6.16Xavi (via Facebook)
El Fonoll és d'aquells indrets que un cop els coneixes ja formen part de tu. És d'aquells llocs que hi puguis anar més o menys un sempre té la imperiosa necessitat de tornar-hi sempre que es pot. El Fonoll és vida, com ens és l'aigua... la mateixa riquesa d'aigua que té com a propietat la planta de la qual ve el nom del poble, ves a saber si no per aquesta vida i aquesta energia que ens dóna als que ens l'estimem. El Fonoll és any rera any sinònim de tornar a casa, de retrobar-se amb aquells amics amb qui després hi acabes compartint altres aspectes de la vida, i amb qui vols tornar a coincidir perquè és gent que val molt la pena... El Fonoll és tot i més, i el Fonoll és l'Emili, a qui aprecio com a un pare i que espero compartir molts i molts estius més amb ell fent excursions, xerrades, saunes... i tot allò que ens vingui de gust en el món en forma d'un somni fet a mida que s'ha creat, i que tenim la gran sort, la immensa sort, que ens hi deixa entrar i participar d'ell. Emili, gràcies! Molts anys més de salut, de naturisme i de somni, un somni en forma de poble que fa gairebé 20 anys només era present en la teva ment i que des de ja fa anys el podem gaudir tots plegats.
19.6.16Francisco (via Facebook)
Encantat dels seus paratges i els seus habitans!
18.6.16Kiku (via Facebook)
En un món cada cop més fosc, uniformat, teledirigit, esclau de les modes, on els valors ètics, la consciencia, i les humanitats no estan de moda..., és important donar suport a iniciatives que ens demostren que un món millor és possible. No ni ha prou en quedar-se assegut queixant-se de que les coses no van bé, cal aixecar-se, agafar el bastó i caminar. I l'Emili Vives ha demostrat que els somnis, amb esforç i tenacitat, son possibles i es fan realitat. Aneu al fonoll i aprofiteu per despullar-vos de tot.

Your experience

© 2016-2018 — El Fonoll - naturist village - Catalonia