Aquest web utilitza «cookies» per a recordar les seves preferències. D'acord

Cada estiu:
Concursos de fotografia i poesia

Cada estiu, El Fonoll acull un concurs i exposició de fotografia i poesia. Les entrades es mostren al local social dels Ateneus del Fonoll des del començament de juny. Durant l'estiu, els visitants voten les favorites, i es fa recompte públic de vots i les resultats i s'atorguen els premis a l'octubre.

Categories

Fotografia naturista

Fotografies del cos humà nu d'una o més persones, fotografiades total o parcialment preferentment en ambients de naturalesa.

Fotografia naturalista

Fotografies sobre natura: flors, plantes, arbres, insectes, animals, paisatges, etc.

Poesia catalana, Poesia castellana

Poesia sobre tema lliure en català o castellà.

Participació

Fotografies de qualsevol format fins a A4, i qualsevol tipus de paper (fotogràfic, fotocòpia de color, paper d'impressora...), són admissibles. No s'admetran diapositives ni fotografies amb paspartú o cartró, ni adjunts de correu electrònic. Poden ésser en color o en blanc i negre.

Poesies en català o castellà són admissibles. L'extensió màxima és un foli A4. Enviï la seva per correu electrònic, que es pot imprimir en un foli A4.

Totes les fotografies i poesies, que seran anònimes al visitant, portaran al seu darrere escrit o enganxat el nom complet del seu autor o autors, adreça, telèfon, e-mail, i si ho desitgen títol de la fotografia, data, indret...

Els treballs poden ser lliurats a la recepció del Fonoll, enviat per correu a la nostra adreça normal o (només per poesia) per correu electrònic a la nostra adreça de correu electrònic.

El nombre màxim de fotografies per participant és de tres per cada un dels concursos que desitgi participar, i una sola poesia.

Les fotografies i poesies que participin hauran d'ésser originals, fetes pels participants i mai per altres autors.

Els treballs poden presentar-se en qualsevol moment després del tancament del concurs de l'any anterior, i quedaran propietat de l'Ateneu Naturista Cultural i Lúdic (ANCL) i dipositades en el seus arxius, essent susceptibles d'ésser publicades a revistes naturistes o pàgines naturistes d'Internet amb el nom de l'autor.

Votació

El jurat serà el mateix públic naturista visitant. Podran dispositar els seus vots des de l'obertura de l'exposició fins l'inici de l'esdeveniment de recompte dels vots.

Cada votant també pot escriure el seu nom i detalls de contacte en l'espai proporcionat a la papereta de vot per tal de participar en un sorteig d'una estada gratuïta al Fonoll de 2 dies en un apartament.

El recompte de vots es realitzarà en un acte públic al Fonoll el primer dissabte d'octubre a les 4 pm, quan es donaran a conèixer els resultats als guanyadors, i el mateix diumenge a les 12 del migdia es lliuraran als guanyadors presents en el local del Ateneu i la lectura de poesies participants i guanyadores.

En l'improbable cas d'empat entre dues o més concursants guanyadors, la junta directiva de l'ANCL nomenarà un àrbitre entès en la categoria rellevant perquè determini quina és la millor.

En cas de diferències d'interpretació d'aquestes bases o de qualsevol conflicte, la junta directiva de l'ANCL determinarà les solucions més justes al seu millor criteri.

Premis

S'atorgaran els premis següents per cada de les quatre categories:

1er2on3er4rt5è
Trofeu
Bo d'Accés per a dues persones al Fonoll
Una estada gratuïta al Fonoll en una vivenda5
dies
4
dies
3
dies
2
dies
1
dia
Tiquets per la paella11111

En el cas de participació insuficient en alguna categoria, els premis poden ser reduïts a un per cada sis treballs.

Els premis poden ser reclamats al Fonoll fins a 12 mesos després del seu atorgament. A partir de 12 mesos caduquen.

© 2016-2019 — El Fonoll - poble naturista - Catalunya