Aquest web utilitza «cookies» per a recordar les seves preferències. D'acord

Alimentació i botigues

La botiga del poble del Fonoll té una àmplia gamma de productes frescos i envasats, inclosos vins de producció local i aliments artesanals. La botiga s'obre a petició; no dubteu a demanar a qualsevol moment quan necessiteu visitar-la. La nostra aigua de l'aixeta no és potable, però l'aigua potable es pot extreure directament de la nostra font natural, o es pot comprar aigua envasada a la botiga.

El nostre menjador obre depenent de la demanda, a les hores normals de menjar (normalment les 10am, 2pm, 9pm). Per al esmorzar/dinar/sopar s'ofereix un bufet vegetarià, amb costa de 10 € la persona. Els sopars solen anar seguides de música i ball al saló de ball contigu.

La nostra paella dels diumenges és una institució al Fonoll. Els visitants i els residents es reuneixen a partir de 13:00 a la nostra gran berenador per preparar una gran paella vegetariana que es cuina sobre una foguera de llenya tradicional. Amanida, escalivada, grans porcions de paella com a plat principal, vi negre de producció local. Fruita de postres. El cost és 7 €, a pagar a la recepció.

El Fonoll està envoltat de petits pobles també medievals a poca distància (5 a 7 km). Tots els pobles tenen bars i/o restaurants.

Dins d'una distància curta (de 20 a 25 km) estan les ciutats de Tàrrega, Montblanc, Cervera i Santa Coloma de Queralt, on hi ha supermercats i restaurants. Tenen un dia de mercat totes les setmanes.

© 2016-2023 — El Fonoll - poble naturista - Catalunya